Menu weselne IV

rezerwacja

rezerwacja

Pakiet Brylantowy – dla wymagających

TRADYCYJNE POWITANIE PARY MŁODEJ PRZEZ OBSŁUGĘ BĄDŹ RODZICÓW, PRZED WEJŚCIEM DO HOTELU, CHLEBEM, SOLĄ I „KIELISZKIEM”

TOAST GOŚCI KIELISZKIEM WINA MUSUJĄCEGO

 

Przystawka

Carpaccio z polędwiczki wieprzowej z konfiturą z czerwonej cebuli

Zupa

Krem z grzybów leśnych z ziołowymi grzankami

Danie główne (2 sztuki/osobę)

Śląska rolada wołowa
Polędwiczka wieprzowa otulona ciastem francuskim
Udko z kaczki w pomarańczach

Kluski śląskie
Ziemniaki puree
Ziemniaki smażone
Modra kapusta na ciepło podana ze skwareczkami
Buraczki zasmażane
Surówka z selera i rodzynek
Sos pieczeniowy
Sos pomarańczowo – żurawinowy

Deser

 Tort okolicznościowy standardowy
Tiramisu
Fantazyjne patery owoców
Wybór ciast na paterach (sernik, szarlotka, ciasto sezonowe)
Kawa/herbata bez ograniczeń

Zimna płyta

Wybór mięs pieczonych i wędlin szlachetnych
Deska serów różnogatunkowych
Tymbaliki drobiowe
Pstrąg w galarecie
Śledzie na konfiturze z czerwonej cebuli
Sakiewki z ciasta filo z orientalną wieprzowiną
Mini tortille z grillowanym łososiem i rucolą
Jaja faszerowane
Sałatka z tuńczykiem i ryżem
Sałatka jarzynowa
Sałatka a’la gyros
Pate z drobiowej wątróbki podane na grzance z pieczywa czosnkowego
Tarta z suszonymi pomidorami
Befsztyk tatarski
Pieczywo
Masło kolorowe

Kolacja I (serwowana) – jedna pozycja do wyboru

Łosoś grillowany podany na ryżu w towarzystwie bukietu gotowanych warzyw
lub
Polędwiczka wieprzowa w sosie z borowikami otulona szynką parmeńską podana z ziemniakiem faszerowanym serem pleśniowym oraz fasolką szparagową
lub
Pieczeń cielęca w sosie z kurkami na białym ryżu z bukietem warzyw gotowanych

Kolacja II (serwowana) – jedna pozycja do wyboru

Grillowany camembert na sałatce z rukoli i pomarańczy
lub
Grillowany łosoś na łódeczkach z cykorii kolorowej
lub
Grillowane krewetki z czosnkiem na sałatce z rukoli i roszponki

Napoje (bez ograniczeń)

Napoje gazowane firmy pepsi
Soki owocowe niegazowane
Woda mineralna niegazowana

 

Show

rezerwacja